کوچک‌های بزرگ

برای همه دختران ایران

کوچک‌های بزرگ

برای همه دختران ایران

درباره بلاگ

از خدا می‌خواهم
همه دختران دنیا
خوب زندگی کنند
و بودنشان و خوبی‌هایشان
لبخند بنشاند بر لب امامشان (عج)
بشوند نور چشم حضرت
آنچه خوانده ام
دیده‌ام
شنیده‌ام
حس کرده‌ام و فهمیده‌ام
را مادرانه هدیه می‌دهم
به همه دخترانی که
می‌شناسم و نمی‌شناسم
شاید روزی، جایی، به کار کسی بیاید.

***
وقتی نرم نرمک قد می کشند،
میشوند محبوبه پدران.
وقت آیینه و شمعدان و نقل و گل،
خورشید خانه همسرند.
و فرشته بی بال خداوندند،
وقتی ردای مادری تن می کنند.
دخترها ...

۱۴ بهمن ۹۵ ، ۱۱:۴۶

سیصد و هفتاد و سه

شیرینی‌های نورزوی که از قنادی ها تهیه میشود با روغن صاف قنادی پخته می‌شوند و به همین جهت ماندگاری بالایی دارند؛ اما از جهت سلامتی استفاده از این روغن اصلا توصیه نمی‌شود.
اگر خودتان شیرینی عیدتان را می پزید، به جای روغن صاف از کره خوش عطر یا مارگارین یا ترکیب هر دو استفاده کنید و بعد از پخت، شیرینی ها را در ظرف محکم در بسته در فریزر نگهداری کنید و یک روز قبل از مهمانی، از فریزر خارج و با هنر خودتان از مهمان ها پذیرایی کنید.
شیرینی های خانگی که با کره تهیه می‌شوند در دمای محیط ماندگاری بالایی ندارند و متاسفانه اگر در دمای محیط نگهداری شوند بعد از یک هفته عطر تندی کره را می گیرند که خوشایند و مطبوع نیست. در یخچال هم بیات می‌شوند. بهترین گزینه فریزر است.
+البته بعضی از شیرینی ها مثل شیرینی کشمشی با روغن جامد اصیل حیوانی که عطر ملایمی دارد پخته می شود که از جهت سلامتی مشکلی ندارد اما بهتر است در فریزر نگهداری شود.
+ با پخت شیرینی خانگی به اقتصاد خانواده و سلامت خوراک و حتی روح اهل خانه کمک کنیم.
+ سبکبار به استقبال بهار برویم.
+ بکم ینزل الغیث...
+ و المستشهدین بین یدیه ...
موافقین ۶ مخالفین ۰ ۹۵/۱۱/۱۴

نظرات  (۶)

چه پست خوبی!
من هنری در این زمینه ندارم و قراره ان شالله از هفته اینده برای اموزش شیرینی خانگی کلاس برم.

پاسخ:
سلام. ممنونم.
خوشحالم که امسال از خونه شما هم عطر خوب شیرینی نوروزی بلند میشه.
فقط بعد از آموزش برای بار اول با نصف یا یک سوم مواد شروع کنید تا قلق دستتون بیاد.
امیدوارم تجربه خوبی باشه و هرسال ادامه اش بدید.
وقتی با اصول کلی شیرینی خشک آشنا شدید میتونید از خلاقیتتون کمک بگیرید و طعم های جدید و عالی خلق کنید.

عااااالی
پاسخ:
سلام. ممنونم

ممنون عزیزم از جوابتون که کلی بهم انرژی داد. چشم حتما به توصیه تون عمل میکنم. بازم ممنونم.
پاسخ:
سلامت باشی زهرا جان. سوالی بود که میتوانستم جواب بدهم در خدمتم.
سلام اگرچه که تصورم همواره این بوده که وقتتون ضیقه و بسیار با ارزش، دلیلش هم پست های کوتاه و پاسخ های کوتاهتون بوده، اما اینکه فرمودید اگه سوالی داشتم بپرسم مزاحمتون شدم. و اون اینکه من در جلسه اول دو نوع شیرینی اسکار و نان چای رو اموزش دیدم، با توجه به پست شما که روغن صاف قنادی رو مناسب نمیدونید و از طرفی حرف اموزش دهنده ما که اصرار داشتند این نوع شیرینی ها به هیچ وجه با روغن دیگه ای درست نمیشه (البته میشه نصف نصف از کره و روغن قنادی استفاده کرد)، پیشنهادتون چیه؟ ممنون
پاسخ:
سلام زهرا جان. اگر مایل باشی میتوانی همان مقدار روغن صاف را مثلا با نصف مارگارین و نصف کره معمولی جایگزین کنی. از جهت بافت مشکلی ایجاد نمیشود. البته ما برای شیرینی های سنتی عموما یا از روغن جامد اصیل حیوانی که عطر کم و ملایم تری نسبت به بقیه روغنهای اصیل دارد استفاده می کنیم یا از روغن جامد زعفرانی لادن طلایی. موفق باشی.
سلام
اتفاقا امسال تصمیم دارم بشه شیرینی عید یاد بگیرم درست کنم خودم
اگه درست کردم حتما یادم می مونه
ممنون بابت نکات همه جانبتون
پاسخ:
سلام ملکه جان. انشاالله انشاالله. سوالی بود در خدمتم. 
سلام
خیلی خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتین و توضیحی که دادین.
پاسخ:
سلام. 
خواهش میکنم
التماس دعا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی