۱۴ بهمن ۹۵ ، ۱۱:۴۶
سیصد و هفتاد و سه
شیرینیهای نورزوی که از قنادی ها تهیه میشود با روغن صاف قنادی پخته میشوند و به همین جهت ماندگاری بالایی دارند؛ اما از جهت سلامتی استفاده از این روغن اصلا توصیه نمیشود.
اگر خودتان شیرینی عیدتان را می پزید، به جای روغن صاف از کره خوش عطر یا مارگارین یا ترکیب هر دو استفاده کنید و بعد از پخت، شیرینی ها را در ظرف محکم در بسته در فریزر نگهداری کنید و یک روز قبل از مهمانی، از فریزر خارج و با هنر خودتان از مهمان ها پذیرایی کنید.
شیرینی های خانگی که با کره تهیه میشوند در دمای محیط ماندگاری بالایی ندارند و متاسفانه اگر در دمای محیط نگهداری شوند بعد از یک هفته عطر تندی کره را می گیرند که خوشایند و مطبوع نیست. در یخچال هم بیات میشوند. بهترین گزینه فریزر است.
+البته بعضی از شیرینی ها مثل شیرینی کشمشی با روغن جامد اصیل حیوانی که عطر ملایمی دارد پخته می شود که از جهت سلامتی مشکلی ندارد اما بهتر است در فریزر نگهداری شود.
+ با پخت شیرینی خانگی به اقتصاد خانواده و سلامت خوراک و حتی روح اهل خانه کمک کنیم.
+ سبکبار به استقبال بهار برویم.
+ بکم ینزل الغیث...
+ و المستشهدین بین یدیه ...
اگر خودتان شیرینی عیدتان را می پزید، به جای روغن صاف از کره خوش عطر یا مارگارین یا ترکیب هر دو استفاده کنید و بعد از پخت، شیرینی ها را در ظرف محکم در بسته در فریزر نگهداری کنید و یک روز قبل از مهمانی، از فریزر خارج و با هنر خودتان از مهمان ها پذیرایی کنید.
شیرینی های خانگی که با کره تهیه میشوند در دمای محیط ماندگاری بالایی ندارند و متاسفانه اگر در دمای محیط نگهداری شوند بعد از یک هفته عطر تندی کره را می گیرند که خوشایند و مطبوع نیست. در یخچال هم بیات میشوند. بهترین گزینه فریزر است.
+البته بعضی از شیرینی ها مثل شیرینی کشمشی با روغن جامد اصیل حیوانی که عطر ملایمی دارد پخته می شود که از جهت سلامتی مشکلی ندارد اما بهتر است در فریزر نگهداری شود.
+ با پخت شیرینی خانگی به اقتصاد خانواده و سلامت خوراک و حتی روح اهل خانه کمک کنیم.
+ سبکبار به استقبال بهار برویم.
+ بکم ینزل الغیث...
+ و المستشهدین بین یدیه ...
۹۵/۱۱/۱۴
من هنری در این زمینه ندارم و قراره ان شالله از هفته اینده برای اموزش شیرینی خانگی کلاس برم.